Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiaa, joka ei edellytä lääkärin lähetettä.  Terapiavastaanotolle voi tulla millaisten elämänsolmujen kanssa tahansa, joihin yhdessä etsimme ratkaisuja asiakkaan omien voimavarojen puitteissa.  Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä terapiaa, jonka päämääränä on suunnata katse yksilöllisiin vahvuuksiin sekä myönteiseen tulevaisuuden näkymään. Muutos parempaan alkaa pienistä askelista.

Vastaanotolla voi käydä omien tarpeiden mukaan aina yhdestä kerrasta eteenpäin. Tavoitteena kuitenkin on sanansa mukaisesti, että terapia on lyhytkestoista ja yleensä 3-5 kertaa jo mahdollisesti riittää. Ensisijaisesti terapian keston kuitenkin määrittää asiakas itse. 

Ota siis rohkeasti ensimmäinen askel kohti muutosta.  Voit varata ajan ensin ilmaiseen palvelun kartoituskonsultaatioon, jossa tutustumme toisiimme ja saat rauhassa tunnustella, kuinka yhteistyömme alkaa sujumaan ja sen pohjalta päättää jatkosta. Voit varata myös suoraan tavallisen terapiaistunnon.

Vastaanotot toteutuvat etänä, vastaanotolla tai luonnossa liikkuen (kartoitus konsultaatio aina meetissä). 

Ajanvaraukset hoituvat puhelimitse 0442442010, sähköpostitse info@hyvinvoinninpilarit.fi.

Tärkeää!

Lyhytterapia ei edellytä lääkärin lähetettä, eikä lyhytterapia käynnistä jää myöskään merkintää kantatietoihin tai muihinkaan rekistereihin. 

hinnastosta näet terapiaistuntojen hinnat.

Kohti ratkaisuja!

Lyhytterapiaa aikuisille

"Sinulla voi olla tottumuksia, jotka heikentävät sinua. Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki voimasi, mutta ei vanhan vastustamiseen, vaan uuden rakentamiseen". - Sokrates

Lyhytterapiaa nuorille

"Emme voi muuttaa kaikkea kohtaamaamme. Mutta emme myöskään voi muuttaa mitään ennen kuin olemme kohdanneet sen". -James Baldwin

Lyhytterapiaa lapsille

"Jos haluat lastesi kehittyvän, anna heidän kuulla, mitä kaunista kerrot heistä toisille". -Haim Ginott

Lyhytterapiaa pareille

"Muutamat hädän hetket opettavat ihmiselle viisautta enemmän kuin vuosikymmenten tasaisuus".  - Maria Jotuni

Jaa tämä sivu