Ajankohtaista

Läsnäolon voima miniretriitti

🍁Syksyn miniretriitit starttaavat 2.10🍁

Läsnäolon miniretriitillä pääset hiljentämään tahtia, laskemaan kierroksia ja oppimaan, kuinka hermostoa ja mieltä rauhoitetaan.

Tietoisen läsnäolon harjoittamisella on tutkimusten mukaan myönteisiä vaikutuksia muun muassa tiettyjen aivoalueiden rakenteisiin, stressinsietojärjestelmäämme, tunteiden säätelyyn sekä kognitioihin, muutamia mainitakseni. Säännöllisen harjoittamisen vaikutukset kohentavat niin fyysistä kuin psyykkistä terveyttä.

Tällä retriitillä kuulet muutamista näistä tutkimuksista sekä saat vinkkejä ja työkaluja siihen, kuinka voit lisätä tietoista läsnäoloa omaan arkeesi. Haluaisitko sinä oppia keinoja, joiden avulla tehdä arjessa navigoinnista edes hieman helpompaa ja tasapainoisempaa? Onko sinulla uniongelmia tai koetko, että "kaasu" on hirttänyt kiinni? Ovatko odotuksesi ja vaatimuksesi itseäsi kohtaan kohtuuttomat? Tältä retriitiltä saat vinkkejä muun muassa tällaisten kysymysten äärellä. Suoritamme päiviämme suurimmaksi osaksi autopilotilla (automaattiohjauksella), vaikka se helpottaa arkea, se kuitenkin etäännyttää meitä todellisesta itsestämme.

Haluan auttaa sinua löytämään keinoja mielen joustavuuden lisäämiseksi ja katsomaan itseäsi sekä maailmaasi hieman hyväksyvämmin ja myötätuntoisemmin.

Tälle retriitille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään tietoisuutta arkeensa, saamaan itseään kiinni toistuvista ajatus- ja toimintamalleista sekä kasvattamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiaan pienin askelin. Myös skeptiset ovat tervetulleita kyseenalaistamaan ja muuttamaan omia näkökulmiaan😉

Tervetuloa Läsnäolon Voima miniretriitille Sipoon Martinkylään Mårsbackan kartanoon sunnuntaina 2.10 klo 10-12, 39e/hlö. (Retriitille on mitoitettu minimi ja maksimi osallistujamäärä). Mårsbackavägen 115, Martinkylä Sipoo.

Lisätiedot ja Sitovat ilmoittautumiset 28.9 mennessä info@hyvinvoinninpilarit.fi .

Dance&Movement kurssi

D&M- 🕺Dance&Movement💃Lasten Dance&movement -kurssilla tanssitaan, pidetään hauskaa ja ennen kaikkea nautitaan rytmisestä sekä vapaanilmaisun liikkeestä. Pääset tutustumaan erilaisiin tanssilajeihin aina lattareista dancehalliin ja hiphopiin sekä nykytanssiin ja luovan liikkeen improon (improvisointi, vapaanilmaisun liike). Movement-osiot tarjoilevat sinulle monipuolista, kehon luontaista liikettä ja liikelaajuuksia kehittävää liikettä ja erilaisia mobilisoivia harjoitteita, joissa sekä mobilisoidaan (ns. voidellaan) niveliä ja parannetaan siten niiden luontaista liikelaajuutta että stabiloivia harjoitteita, joissa vahvistetaan nivelten ja muiden tukirakenteiden stabiliteettiä (kykyä tukea). Kehonhuoltoharjoitteet ja muut oheisharjoitteet myötäilevät rytmistä ja tanssillista sekä luonnollisen liikkeen teemaa.

🐸D&M lapsille: torstaisin klo 16-16.45 8.9-17.11 (tauko 29.9 ja syyslomaviikolla vk 42 ). Koko syyskausi 129e‼ 🦎

 Ilmoittautuminen on sitova. D&M- treenit pidetään ihastuttavassa Måsbackan kartanossa Martinkylässä vain kivenheiton päässä Nikkilän keskustasta sekä Keravalta. Lisätietoa ja tarkemmat saapumisohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ajankohtaista sivulle päivitän kaikki akuutit ja ajankohtaiset päivitykset.  Seuraa siis, jos haluat olla kärryillä uutuuksista, tilaisuuksista, muutoksista ym. 

Jaa tämä sivu